Ostala otvorena radna mesta

UI Developer

ActiveCollab trazi pojačanje! 👋

Pustimo ChatGPT da nas predstavi (znamo se ✌️): ActiveCollab je alat za upravljanje projektima i saradnju koji pomaže preduzećima i organizacijama da upravljaju i prate svoje projekte, zadatke i članove tima. Pruža funkcije kao što su planiranje i raspoređivanje projekata, praćenje vremena, fakturisanje i razmenu datoteka i jos mnogo toga.

Tražimo UI programera sa naprednim znanjem HTML/CSS (Slaganje elemenata vertikalno i horizontalno neće raditi posao 😄) koji će imati priliku da radi na dizajn sistemu ActiveCollab aplikacija.

Posao zahteva pisanje i testiranje modularnih komponenti u izolaciji, razradu UI koncepata, refaktorisanje i jasno dokumentovanje komponenti kao i dizajn principa kojima se služimo.

Sve komponente su razvijene pomoću React biblioteke, tako da je znanje JavaScript-a nezaobilazno.

Šta tražimo:
  • Minimum 2 godine iskustva u razvoju web aplikacija
  • Iskustvo u razvoju u nekim od modernih JS biblioteka. (React, Vue, Angular...)
  • Pisanje modularnih komponenti u izolaciji i testiranju istih
  • Iskustvo u radu na custom ili nekim poznatim dizajn sistemima. (ChakraUI, MaterialUI…)
  • LESS/SASS/PostCSS/CSS-in-JS
  • Odlično oko za dizajn
  • Prednost: Storybook, Typescript, React testing library
Šta nudimo:
  • Pozicija je remote first, sa mogućim dolaskom u kancelariju u Novom Sadu. Znači nema sony-a, lejzi begova, stonog fudbala itd, od opreme nudimo MacBook Pro i prateće periferije, punu prijavu i stvarno fleksibilan rad. Uglavnom kažeš šta ti treba, mi se potrudimo da ti to rešimo.
  • Što se tiče procesa selekcije trudimo se da pojednostavimo što je više moguće. Nakon procesiranja CV-a, ukoliko ispunjavaš kriterijume, dobićeš mali tehnički zadatak sa ograničenim vremenskim rokom. Nakon toga te pozivamo na kratak razgovor gde ćemo pričati o prethodnim iskustvima, o samom zadatku i možda se provuče koje dosadno tehničko pitanje. 😃 Poslednji korak je najkraći i u istom izlazimo sa ponudom i ako ih ima, odgovaramo na sva pitanja koja te zanimaju.

Ako ste zainteresovani i mislite da biste bili dobar kandidat, popunite polja u nastavku.

Prijavite se! 👇


Pročitajte više o tome kako radimo u ActiveCollab-u
Close